Govern d’Espanya, Ministeri de Medi Ambient i Medi Rural i Marí

Central de Reserves en Línia de l’Organisme Autònom de Parcs Nacionals

 
 
 

PARC o CENTRE SELECCIONAT: Parque nacional GARAJONAY

MENÚ d’OPCIONS sobre el PARC o CENTRE SELECCIONAT

 

dissabte, 24 d'febrer de 2024
 <TORNA al LLISTAT D’ACTIVITATS

ACTIVITAT SELECCIONADA: VISITES GUIADES AL CENTRE DE VISITANTS JUEGO DE BOLAS

Descripció de l’activitat

El Parc Nacional de Garajonay ofereix un servei gratuït de visites guiades per les diferents dependències del Centre a grups organitzats (col•lectius, associacions, entitats, escolars, etc.) És necessari reservar data. Són tots els dies de la setmana excepte dissabtes i diumenges.

Informació

El Centre de Visitants “Juego de Bolas” està situat al nord de l’illa, en La Palmita, dins del terme municipal d´Agulo i a 3 km. del Parc. És un equipament del Parc amb una àmplia i interessant exposició sobre diferents aspectes del Parc i de l´Illa. Diverses sales expositives i una d´audiovisuals ofereixen informació molt completa a través de panells, maquetes i altres elements expositius. La Casa de la Memoria recull aspectes de la cultura popular tals com l´interior d´una casa pagesa, els arreus de conreu, el celler, l´olleria, els usos tradicionals de la muntanya i el folklore. A l´exterior, els jardins tenen una àmplia representació de la flora de Canàries i molts endemismes de La Gomera, així com una part dedicada als cultius tradicionals i plantes medicinals. Compta també amb tallers d´artesania on es treballen i venen productes de l´illa. Per a fer la reserva, s´ha d´omplir el MODEL DE SOL•LICITUD d´ACCÉS a aquest servei que podran descarregar de Tramitació de RESERVES i enviar-lo a l´adreça de correu electrònic que s´indica en l´apartat de DADES DE CONTACTE (cvgarajonay@oapn.es) o telefonant en horari de 9:00h.-15:00h (excepte dissabtes i diumenges) al 922 477 223. En aquest MODEL DE SOL•LICITUD d´ACCÉS es demanen diferents dades sobre el grup, així com l´objectiu de la visita, nombre de persones i temps estimat que volen dedicar a la vista. Aquestes dades són importants per organitzar l´activitat adaptada a les característiques del grup i al Centre de Visitants. El nombre de persones per guia no excedirà les 15 persones i es podrà subdividir en diversos subgrups per aconseguir una millor qualitat en la visita.

Formulari d’accés a les seves reserves

 INFORMACIÓ I DETALLS SOBRE L’ACTIVITAT SELECCIONADA

 tramitació de les RESERVES
Per accedir-hi, cal disposar d’un permís, que es pot tramitar:
  1. Fent la seva sol·licitud en línia mitjançant aquest web, polsant l’opció "RESERVES" del menú superior.
  2. Personalment a loficina del Parc/Centre Nacional, o bé mitjançant qualsevol dels mecanismes mencionats a lapartat "INFORMACIÓ DE LACTIVITAT"
     
 DADES DE CONTACTE
Parque Nacional GARAJONAY
Centro de visitantes "Juego de Bolas". La Palmita.
38830 Agulo Santa Cruz de Tenerife
ESPAÑA
Tel.: 922 477 222
Fax:
Email: cvgarajonay@oapn.es
------------------------------------
Ed las Creces, Loc.1 c/Ruiz de Padrón
38800 San Sebastián de La Gomera Santa Cruz de Tenerife
ESPAÑA
Tel.: 922 922 600
Fax:
Email: informacion.garajonay@gobiernodecanarias.org
© Organismo Autónomo Parques Nacionales. 2010