Govern d’Espanya, Ministeri de Medi Ambient i Medi Rural i Marí

Central de Reserves en Línia de l’Organisme Autònom de Parcs Nacionals

 
 
 

PARC o CENTRE SELECCIONAT: Parque nacional GARAJONAY

MENÚ d’OPCIONS sobre el PARC o CENTRE SELECCIONAT

 

dilluns, 17 d'juny de 2024
 <TORNA al LLISTAT D’ACTIVITATS

ACTIVITAT SELECCIONADA: RUTES I ACTIVITATS EDUCATIVES PER A GRUPS ESCOLARS

Descripció de l’activitat

El Parc Nacional de Garajonay compta amb una oferta gratuïta de rutes i activitats ludicoeducatives dirigida als centres docents que vulguin visitar i conèixer aquest espai. És necessari reservar data. Són tots els dies de la setmana excepte dissabtes i diumenges.

Informació

Las activitats que podran realitzar són rutes educatives, tallers d´educació ambiental i patrimonial, visites guiades al centre de visitants de Juego de Bolas i visita guiada al Arboreto de Meriga. També podran comptar amb la mateixa oferta educativa proposada en els projectes anuals que El Parc Nacional ofereix cada any als centres docents de La Gomera i que poden consultar en el web del Parc. Per a fer la reserva, s´ha d´omplir el MODEL DE SOL•LICITUD d´ACCÉS a aquest servei que podran descarregar de Tramitació de RESERVES i enviar-lo a l´adreça de correu electrònic que s´indica en l´apartat de DADES DE CONTACTE (cvgarajonay@oapn.es) o telefonant en horari de 9:00h.-15:00h (excepte dissabtes i diumenges) al 922 477 223. En aquest MODEL de SOL•LICITUD d´ACCÉS es demanen les dades del centre docent, així com del grup d´escolars. A més, els docents podran dotar a aquestes rutes i activitats, d´uns objectius, continguts i una temporalització. Una vegada es reben aquestes dades, s´aconsellarà l´opció més adequada a les necessitats del grup i a la consecució dels objectius plantejats. Durant la ruta o activitat, el grup d´alumnes per guia no excedirà els 15 i es podrà subdividir si fos nombrós i tenint en compte que cada subgrup de 15 alumnes haurà d´anar acompanyat per un professor o representant del centre docent. Per ser un espai de gran fragilitat, la seva conservació depèn de l´actitud responsable dels seus visitants. Li preguem que tingui en compte la normativa que s´aplica a aquests espais de gran valor. IMPORTANT: Aquest servei pot ser cancel•lat per causa de força major o per Alerta Meteorològica per fenòmens adversos (Alerta Groga, Taronja o Roja).

Formulari d’accés a les seves reserves

 INFORMACIÓ I DETALLS SOBRE L’ACTIVITAT SELECCIONADA

 tramitació de les RESERVES
Per accedir-hi, cal disposar d’un permís, que es pot tramitar:
  1. Fent la seva sol·licitud en línia mitjançant aquest web, polsant l’opció "RESERVES" del menú superior.
  2. Personalment a loficina del Parc/Centre Nacional, o bé mitjançant qualsevol dels mecanismes mencionats a lapartat "INFORMACIÓ DE LACTIVITAT"
     
 DADES DE CONTACTE
Parque Nacional GARAJONAY
Centro de visitantes "Juego de Bolas". La Palmita.
38830 Agulo Santa Cruz de Tenerife
ESPAÑA
Tel.: 922 477 222
Fax:
Email: cvgarajonay@oapn.es
------------------------------------
Ed las Creces, Loc.1 c/Ruiz de Padrón
38800 San Sebastián de La Gomera Santa Cruz de Tenerife
ESPAÑA
Tel.: 922 922 600
Fax:
Email: informacion.garajonay@gobiernodecanarias.org
© Organismo Autónomo Parques Nacionales. 2010